Hopeakauha julkaisujärjestelmän ominaisuudet

Oma Hopeakauha järjestelmä on TOBA Studiosin asiakkaiden käytössä jos näin toivotaan. Järjestelmä on ominaisuuksiensa puolesta melko monipuolinen sekä toisaalta myös hyvin joustava. Helppokäyttöistä, kotimaista ja suomenkielistä järjestelmää voidaan kehittää myös asiakkaiden tarpeiden mukaan. Muun muassa tästä syystä moni asiakas on jatkanut Hopeakauhan käyttöä muiden järjestelmien vallatessa markkinoita.

Sivuston ominaisuudet

Selaimella tapahtuva reaaliaikainen muokkaus mistä tahansa internetyhteyden ja nykyaikaisen internetselaimen avulla.

Nykyaikaiset ja teknisesti kehittyneet ominaisuudet sivuston laajentamiseen, näkymiseen ja suojaamiseen sekä sisällön muokkaamiseen. Käytännössä rajattomat laajentamisemahdollisuudet jotka ottavat huomioon myös ulkoasun muutokset.

Kuvien ja tiedostojen lisääminen ilman erillisiä ohjelmia suoraan Hopeakauhassa (selaimella). Kuvia voidaan myös järjestellä albumeihin, joita taas voidaan näyttää albumeina myös sivustolla!

Käyttäjäryhmien ja käyttäjien lisääminen sivustolle. Ryhmien avulla voidaan rajoittaa pääsy sivukohtaisesti vain yhdelle ryhmälle.

Hakutoiminto jonka voi laittaa päälle tai pois. Haku etsii haetun sana sivun tekstisisällöstä sekä kuvaus- ja hakusanateksteistä. Hakutoimintoa täydentää Sivukartta millä käyttäjälle näytetään helposti sivuston kokonaisuus pääpiirteissään.

RSS-toiminnon avulla voidaan helposti informoida sivuston vakiokäyttäjiä uudistuksista. RSS-toiminto on nykyaikaisen ja päivittyvän sivuston olennainen ominaisuus.

Erilaiset navigaatio-ominaisuudet antavat mahdollisuuden muuttaa navigaatioiden toimintaa vielä sivujen julkaisun jälkeen. Valikkoina avautuvat päänavigaatiot ja suoraviivaisesti tai hierarkisesti toimivat alanavigaatiot voidaan myös järjestellä halutulla tavalla.

Yksittäisen sivun ominaisuudet

Useita erilaisia sisältöalueita joita voidaan helposti lisätä, muokata ja poistaa. Sisältöaluevaihtoehtojen avulla voidaan luoda lukemattomia erilaisia sivuja - juuri käyttötarkoitukseen sopiviksi!

Alasivujen lisääminen onnistuu nopeasti yhdellä klikkauksella.

Sivun siirtäminen paikasta toiseen sivuston rakenteessa onnistuu vaivattomasti.

Suojaaminen rajoittaa sivulle pääsyn vain yhdelle käyttäjäryhmälle. Sisäänkirjautumisen jälkeen ryhmälle kuuluvat muut sivut näkyvät automaattisesti myös navigaatioissa, sivulistoissa ja -nostoalueilla sekä sivukartassa.

Julkaisuajankohdan ja vanhenemisajankohdan avulla voidaan luoda sivu valmiiksi ja julkaista se tietyllä hetkellä.

Sisällön ajankohtaisuusajan avulla voidaan kertoa käyttäjälle se hetki milloin sivun sisältö - esimerkiksi tapahtuma - on ajankohtainen.

Sivun nostaminen etusivulle erikseen määritetylle nostoalueelle helpottaa tärkeimpien tai uusimpien sisältöjen löytämistä.

Sivun näyttäminen RSS-virrassa yhdessä sivun etusivulle nostamisen kanssa helpottaa käyttäjiä löytämään juuri sen ajankohtaisen ja uusimman sisällön sivustolta.

Sivukohtaisen pääkuvan avulla voidaan helposti luoda eläviä ja toisistaan erottuvia sivuja.

Sivukohtaiset tyylit (css / stylesheet) sivun rakenteelle, sisällöille ja tulostamiselle. Erillisten ja erikseen luotavien tyylitiedostojen avulla voidaan luoda merkittävästi toisistaan erottuvia sivuja. Kun uusi tyylitiedosto on luotu ja lisätty järjestelmään se on kaikkien sivujen käytettävissä.

Erillinen otsikko navigaatioita ja sisältöä varten.

Sivukohtaiset kuvausteksti ja hakusanat hakukoneita varten toimivat myös sivun sisäisen hakutoiminnon apuna. Kuvaustekstien ja hakusanojen lisääminen sivustolle helpottaa sivun löytymistä hakukoneista.

Hakukoneiden toiminnan ohjaaminen onnistuu myös helposti sivun perustietoja muuttamalla.

Minkä tahansa sivun käyttäminen sivupohjana on yksi Hopeakauhan helpoimmista ja tärkeimmistä ominaisuuksista. Erillisiä sivupohjia ei siis tarvita vaan sellaisena voidaan käyttää mitä tahansa sivuston sivuista.

Sisältöalueet

Erilaisia sisältöalueita on käytettävissä lukuisia ja niiden avulla sivusta voidaan tehdä juuri käyttötarkoitukseen sopiva.

Jokaisella sisältöalueella on käytettävissä myös kolme ennalta suunniteltua tyylivaihtoehtoa!*

Tekstialue tai niiden muodostama kokonaisuus on usein sivun tärkein sisältö. Alueen otsikko ja kappaleteksti ovat vapaasti muokattavissa. Muokattaessa tekstikappaletta on käytössä myös helpot muotoiluominaisuudet, linkkien lisääminen sekä reaaliaikainen esikatselu.

Numeroitu- ja bullet -lista on helppo tapa tehdä yksinkertainen lista sivulle.

Linkkilista on taas helppo tapa tehdä lista vapaasti muokattavia linkkejä.

Kuva-alue näyttää siihen valitun kuvan juuri oikean kokoisena. Kuvalle voidaan myös määrittää marginaalit, kuvatekstit ja mouseover-kuva.

Kuva-albumi esikatselukuvilla tai ilman on näppärä tapa esitellä useita kuvia kävijöille saman aikaisesti.

Mediatiedostoalueet flashille, videoille ja musiikille mahdollistavat entistäkin monipuolisemman sisällön esittämisen sivulla.

Liitetiedostoille voidaan lisätä oma tiedostoalue mistä sinne lisätyt tiedostot ovat käyttäjien ladattavissa.

Sisällytetty tiedosto voi pitää sisällään pelkkää tekstiä tai vaikka HTML-koodia.

Taulukkoalueen avulla voidaan tehdä helppolukuisia tauluja esimerkiksi hinnastoja varten. Taulukoihin voi lisätä vapaasti muotoiltavaa tekstiä ja linkin.

Keskustelupalsta voi olla muiden sisältöalueiden mukaisesti millä tahansa sivulla. Keskustelua voidaan siis käydä juuri siellä missä siihen liittyvä sisältökin on!

Lomakealueelle voidaan helposti tehdä www-lomake, jonka tiedot välitetään sähköpostilla haluttuun osoitteeseen. Lomakkeen käyttö on myös suojattu väärinkäyttöjen varalta estämällä lomakkeen lähettäminen yleisen IP-osoite eston avulla. Lisäksi lähetetty lomake sisältää myös tietoja joita voidaan käyttää lähettäjän jäljittämiseen.

Sivulista muista sivuston sivuista

Sivunostoalue monipuolisemmilla ominaisuuksilla listaa sivuston muiden sivujen tietoja myös automaattisesti.

Tyhä tila voi olla apuna sivun sisältöjä sijoitettaessa.

Ryhmittäjä-alueen avulla voidaan sivulle luoda erillisiä aluita joiden sisälle voidaan sijoittaa muita sisältöalueita. Ryhmittäjä helpottaa esimerkiksi sivun jakamista palstoihin.

*Räätälöityjä tyylejä voidaan luoda käytännössä rajattomasti lisää sivukohtaisten tyylitiedostojen tai Hopeakauhan sisäänrakennetun tyylimuokkaimen avulla.
Soita +358 40 7500425

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut yhteydenottotavat