Hopeakauha - helppokäyttöinen ja suomenkielinen julkaisujärjestelmä

Helppokäyttöinen, mutta silti todella monipuolinen julkaisujärjestelmä, jolla saat itse ylläpidettyä www-sivujasi ja jonka saat kaikkien TOBA Studios webhotellien mukana.

Hopeakauha lyhyesti

Hopeakauha on TOBA Studiosin kehittämä julkaisujärjestelmä jonka kantavia ajatuksia ovat helppokäyttöisyys, monipuolisuus, jatkuva kehittäminen ja suomenkielisyys.

Internetselaimen avulla hoituva perusmuokkaus on tehty helpoksi mutta ominaisuuksia ja mahdollisuuksia löytyy myös vaativampaan käyttöön.

Ominaisuudet pääpiirteissään

Hopeakauha pitää sisällään lukuisia ominaisuuksia, joiden avulla on mahdollista toteuttaa nykyaikainen, helppokäyttöinen ja toimiva sivusto.

Sivustolla voidaan ottaa helposti huomioon niin laajenemisen, löydettävyyden kuin suojaamisenkin tarpeet. Laajentaminen on mahdollista kattavien tyyliominaisuuksien ja lähes rajattomien sivumäärien avulla. Löydettävyyttä lisää mm. hakukoneoptimointiominaisuudet. Arkaluontoisempaa sisältöä voidaan suojata käyttäjätunnuksilla, väliaikaisella sulkemisella ja julkaisuajan määrittämisellä sekä tarvittaessa myös rajoittamalla hakukoneiden toimintaa halutuilla sivuilla.

Lähes kaiken toiminnan pohjana on yksittäinen sivu. Sivulla on otsikko, ingressi ja sisältöalueita sekä nippu perusominaisuuksia jotka vaikuttavat mm. sen näkyvyyteen sivustolla.

Erilaisten sisältöalueiden avulla sivuista voidaan tehdä todella monipuolisia. Sisältöjen lisääminen ja muokkaaminen ei edellytä normaalia internetin käyttöä vaativampaa osaamista.

Kuvat ja muut tiedostot siirtyvät Hopeakauhaan ilman teknisiä termejä tai erillisiä ohjelmia. Siirtämisen jälkeen tiedostot ovat sivujen sisältöalueiden käytettävissä. Kuvista ei myöskään tarvitse tehdä erillisiä versioita eri kokohin vaan järjestelmä luo ne automaattisesti.
Soita +358 40 7500425

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut yhteydenottotavat