TOBA Studios - Yritys ja yhteystiedot

TOBA Studios on yhden hengen suunnittelutoimisto. Pienistä resursseista huolimatta asiakkaille on tarjolla laadukkaita ja monipuolisia visuaalisen suunnittelun, mobiilisuunnittelun, UI ja UX suunnittelun sekä www-palveluja. Kaikki tämä osaaminen on alihankintasopimuksella myös muiden viestinnän alan yritysten tai mobiiliyritysten käytettävissä. Oman tarjonnan lisäksi mikä tahansa on saavutettavissa hyvien kontaktiverkostojen ja kumppanien avulla!

Palvelut tarvittaessa myös yksityisille - Omat kotisivut, kuvankäsittelyä taiteilijakuvaan tai vaikka ylioppilaskuvaan.

Tavoitteena on koko ajan parantaa ja siksi uusin toimeksianto pyritään tekemään tinkimättä paremmin kuin edellinen.

// Juuso Vuorenoja (040 750 0425)

Y-tunnus
1443281-6

Sähköposti
info@tobastudios.com

TOBA Studios Facebookissa

Kokemus

Hanki käyttöösi mobiilisovellusten "User interface" ja "user experience" -suunnittelun raudanluja ammattilainen! Tiimin kanssa työskentely sujuu tehokkaasti ja vaivattomasti kun käyttöliittymien suunnittellija kykenee huomioimaan niin asiakkaan toiveet kuin kehittäjienkin tarpeet.
» Kokemus

Osa tiimiä

Osaava käyttöliittymäsuunnittelun ammattilainen on helppo liittää osaksi olemassa olevaa tiimiä viipymättä. Laaja osaaminen ja pitkä kokemus ulkoasujen ja käyttöliittymien suunnittelusta on käytettävissä sopimuksen mukaan tarvittaessa, jatkuvasti tai projektiluonteisesti.
» Alihankinta

Ammattilainen

Alkuvaiheen sovelluksille ammattilaisen kädenjälki tuo uskottavuutta niin kehittäjien kuin rahoittajienkin silmissä. Yhteistyömme voi alkaa yhdestä mockup kuvasta missä näkymä tulevasta sovelluksesta on hohtavan kauniina puhelimessasi. Ota siis yhteyttä vaikka olisit vasta suunnittelemassa sovelluksen tekemistä.
» Ota yhteyttä

Rehellinen

Parhaan tuloksen ja asiakkaan tyytyväisyyden takaa

Vuosien kokemus käyttöliittymien suunnittelusta, intohimo työhön, osaamisen jatkuva täydentäminen sekä reilu yhteistyö asiakkaan kanssa.
» Tapa toimia
Soita +358 40 7500425

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muut yhteydenottotavat